Kivikiilat

17,00 32,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Maahantuomme Japanista muottiin taotut kivikiilat, joilla sujuu kätevästi pienempien kivien rikkominen tai esim. palan irrottaminen kalliosta. Kivikiiloille porataan reiät sopivan kokoisella terällä riviin noin kymmenen sentin välein hiukan kivilajista riippuen. Reikiin asetetaan kivikiilat, jotka siis koostuvat itse kiilasta sekä kahdesta sivuklipusta. Kivikiiloja kiristetään reikiin tasaisesti naputtamalla esim. kumivasaralla jokaista vuorotellen niin, että kivikiilat painuvat suunnilleen samaan tahtiin kiveen. Kun kivestä alkaa kuulua ratinaa, tietää, että pala alkaa irrota kivikiilojen kohdalta.

Kiviikiiloilla rikot kivet hallitusti

Kivikiiloissa hyötynä verrattuna muihin halkaisutapoihin on, että kivien rikkominen tapahtuu hallitusti ja yllättäviä vahinkoja ympäristölle ei pääse syntymään. Kivikiiloilla voi rikkoa pihakiviä ahtaissakin paikoissa ja siten kivien pois kuljettaminen on kätevää. Kivikiilaa ei koskaan saa vääntää eikä taivuttaa, vaan sitä naputellaan suoraan poratussa reiässä. Kivien rikkominen kivikiiloin on perinteinen ja turvallinen työskentelytapa. Reiät kivikiiloille voidaan porata tavallisella iskuporakoneella ja kivikiilan kanssa samankokoisella terällä. ’

Kivikiilamme valmistetaan muottiin takomalla Japanissa ja niiden laatu on korkea. Kivikiiloihin ei tarvitse suurta alkuinvestointia. Kivikiiloista löytyy markkinoilta hyvinkin monenlaista laatua ja kivikiilojemme käyttäjäkunta on ollut erittäin tyytyväistä. Kerromme mielellämme lisää kivikiiloista, otathan siis yhteyttä.

Lisätiedot

Kivikiila mm

Kivikiilat 16 mm, Kivikiilat 20 mm, Kivikiilat 22 mm, Kivikiilat 32 mm, Kivikiilat 34 mm