Maahantuomme laadukkaita ja innovatiivisia laatoitustarvikkeita Italiasta. Raimondin laatoitustarvikkeet on suunniteltu vastaamaan käyttäjien tarpeisiin. Perinteisempien laatoitustarvikkeiden, kuten lastojen, pesusettien, pesusienien, laattasahojen, laattaleikkureiden ja tärylevyjen lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia ratkaisuja isojen laattojen käsittelyyn. Lue lisätietoja >

Suuret laatat ovat nouseva trendi ja valikoimasta löytyy paljon tuotteita niiden käsittelyyn. Laattojen asennuspalat, kantotelineet ja pöydät. Myös laatoittajan työergonomia on huomioitu tuotevalikoimassa sekä tuotekehityksessä. Valikoimastamme löytyy siis myös innovatiiviset laatoittajan tarvikkeet erilaisiin tilanteisiin.

Laattojen tasausjärjestelmistä löytyy vaihtoehtoja moneen eri käyttötarkoitukseen. R.L.S laattojen asennuspalat takaavat tasaisen laattapinnan sekä kauniit ja symmetriset saumat. Laattojen tasauksessa tuotteillamme päästään jopa 1 millimetrin saumaan. Laattojen asennuspaloihin on saatavilla myös suojalevyt, jotka estävät herkempien laattojen pinnan naarmuuntumisen. Oikein valitut laatoitustarvikkeet palvelevat niin työtä kuin sen tekijääkin. Tervetuloa tutustumaan laatoitustarvikevalikoimaamme.

Tutustu tuotteisiin kaupassamme!